téli szórakozás

2021.01.17. 15:28

Ellepték a szánkózók Hárskutat

Rengetegen választották vasárnap délutáni programként a szánkózást a friss havon.

Molnár Sándor

Manapság viszonylag ritkán részesülünk ekkora mennyiségű hóban, mint amennyi most a hétvégén leesett, meg a ködös, sáros napok után már valószínűleg a gyermekes családok is ki voltak éhezve egy jó kis mókára a szabadban, talán ezzel magyarázható, hogy Hárskút határában alig lehetett elférni az út szélén parkoló autóktól, és a mezőn, az alkalmi parkolóban is három sorban álltak a járművek a havas dombok mellett. Előkerültek a szánkók, bobok, csúszkák, de olyan is előfordult, hogy valaki a kempingszék párnájára húzott strapabíró zsákot és azon csúszott le a domboldalon. A régóta várt hó kicsalogatott kicsiket, nagyokat, kutyás gazdikat, kutyátlanokat és fakutyásokat is, sőt előkerült néhány quad és motorosszán is.

Az biztos, hogy a hóesés Hárskút határában kicsit sem zavarta az önfeledten és vidáman szórakozó tömeget, és még a közeli kilátóhoz vezető erdei út is szánkó pályává változott ezen a hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában