olvasóink küldték

2021.03.19. 17:17

Így parkoltok ti – Veszprém megyében

Mutatjuk a legfrissebb válogatást – ezúttal sem csak a megyeszékhelyről.

Forrás: olvasó

Kezdjük Balatonalmádiban! „Az Így parkoltok ti című rovatot szeretném bővíteni egy gyöngyszemmel – írja olvasónk. – Az illető az Aldi hátsó parkolójában parkolt, több-kevesebb sikerrel:”

Fotó: olvasó

Következő állomásunk Ajka. „Magáért beszél. Ez a parkoló ráadásul a legnagyobb teret biztosítja az autósoknak:”

Fotó: olvasó

Szintén Ajka, a posta parkolója. „A fiatalember nem bír egy másik parkolóból átsétálni:”

Fotó: olvasó

És most kanyarodjunk vissza Veszprémbe! „A Jutasi út 59/9 és 59/10 előtti parkolóban fotóztam ezt a profin parkoló szépséget, amint épp a lépcső melletti lejtős területen parkol!”

Fotó: olvasó

„A Sólyi utcában egyre gyakoribb ez a látvány:”

Fotó: olvasó

„Azt hihetnénk, hogy jobbra kanyarodó autóstársunkat láthatjuk a képen. Aztán megnézzük jobban, és láthatjuk, hogy hiányzik a 'stársunk' a szóból, mert csak autó van ott :)”

Fotó: olvasó

„Az Így parkoltok ti-nagydíj esélyese a Stadion utcán (az Egyetem utca és a Füredi út közötti részen) a képeken látható módon hagyta járművét. Valószínűleg nem csak egy percre ugrott be a közeli lépcsőházba, mert a fotó készítésekor a szélvédőn már ott volt a rendőrségi cetli a szabálytalan parkolásról. (Ezek szerint szerencsére nemcsak az autósok, hanem a rendőrök figyelmét is felkeltette a remekül sikerült parkolás...)”

Fotók: olvasó

Ez a parkolás egy másik olvasónk figyelmét is felkeltette: „Mellékletben küldöm a márciusi parkolási verseny abszolút nyertesét. Stadion utca, hihetetlenül forgalmas része a városnak. Nemcsak szabálytalan, de gyakorlatilag életveszélyes:”

Fotó: olvasó

„A fotón a Cholnoky posta kis utcája és az Ady utca kereszteződésében mindennap parkoló autó látható. Az autó a járműforgalom elől elzárt területen parkol, és az utcából kikanyarodásnál nem lehet tőle jobbra látni rendesen:”

Fotó: olvasó

„A Vajda János utcában hosszabb ideje a járdán keresztbe állva pihen a rendszám nélküli BMW, s időnként mellé áll ez a Suzuki:”

Fotó: olvasó

Kedves Olvasóink, higgyék el, mi örülnénk a legjobban, ha rovatunk egyszer okafogyottá válna – addig viszont várjuk fotóikat a [email protected] címre.

Sorozatunk előző része:

https://www.veol.hu/olvaso/igy-parkoltok-ti-veszprem-megyeben-9-4491532/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában