hirdetés

2021.05.17. 13:21

A női pénztárca az outfit kihagyhatatlan része

A női pénztárca nem egyszerűen egy kellék, ami valahogyan kinéz, valamilyen célt szolgál és ennyi. Ennél sokkal több. Stílus, trend, divat és kellem. Hozzátartozik a megjelenésedhez, és hozzáad a kisugárzásodhoz. Pontosabban hozzáadhat, amennyiben olyan modellre szavazol, amit Neked teremtettek a tárcakészítő mesterek.

Fotó: David Prahl

A női pénztárca divatja folyamatosan változik?

Igen is, meg nem is. Természetesen, mint minden trendi kiegészítőnek, így a pénztárcáknak is vannak „periódusaik”. Hol a színes modellek a kedveltebbek, hol az aprócska, míg máskor a kifejezetten nagy méretű variációk aratnak osztatlan sikert. De van valami, ami függetlenül az aktuális széljárástól megingathatatlan. A bőr, mint alapanyag népszerűsége.

Hogy minek köszönhető ez a rajongás? A válasz egyszerű. Elég csak ránézni a paletta tagjaira és azonnal nyilvánvalóvá válik a felelet. Annak, hogy a végeredmény szemeket kényeztetően szép. Finom, formás, elegáns, ugyanakkor menő és vonzó. Kellhet ennél több az elégedettségedhez?

Na jó, azért ne száműzzük partvonalra a praktikumot se, mert a kezesség mégiscsak alapvető elvárás. Szóval a kellem mellett, a hasznosság is lényeges, nem is akármennyire. A kettő együtt alkot kerek egészet.

Viszont abban nincsen konszenzus, hogy a kicsi vagy a nagy női pénztárca a keresettebb. Merthogy mindkettő kellően közkedvelt. Ugyanez elmondható a stílus milyenségéről is. Az alkalmi típusok és a mindennapi alternatívák egyaránt a vásárlások velejét alkotják.

Mi alapján érdemes női pénztárca után kutatnod?

Alapul veheted a divatot vagy a barátnőd véleményét. De a legjobb, ha önmagadra, az egyéni igényeidre és elvárásaidra hallgatsz. Ennek pedig lényeges eleme, hogy nem éred be kevesebbel a legtöbbnél, és nem hozol kényelmetlen kompromisszumokat.

Ha kitartasz az elképzeléseid mellett, akkor egy olyan kiegészítővel gazdagíthatod az életedet, ami ténylegesen többé válhat egy egyszerű kelléknél. A megjelenésével hozzájárulhat a ragyogó kisugárzásodhoz, míg a praktikus tulajdonságainak köszönhetően kézbevaló, szó szerint kezes társadként léphet elő a mindennapokban épp úgy, mint a nívós alkalmak idején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában