Így parkoltok ti – Veszprémben

Mutatjuk a legfrissebb válogatást.

Mint a fotókból kiderül, olvasóink még mindig azt nehezményezik leginkább, hogy az ingyenes parkolás következményeként lehetetlenné vált parkolni a belvárosban, ezért az autósok egy része szívbaj nélkül igénybe vette a zöldterületeket is. Mint egyik olvasónk írja: „Lehet, hogy ugyanaz a jóember, aki tönkreteszi a Vörösmarty tér füvét az autójával, otthon vasvillával kergetne meg bárkit, aki csak fél lábbal is a frissen nyírt gyepre merne lépni... Ami közös, annak nincs becsülete?”

Fotók: olvasóink

A Kórház utca ugyan nem zöldterület, de a járdán parkolni ott sem szabályos:

Fotók: olvasó

Régi és égető probléma a parkolás a veszprémi lakótelepeken is, nem ritka, hogy valaki már csak a füvön talál helyet – ha talál egyáltalán:

Fotó: olvasó

És hogy az áruházak parkolói se maradjanak ki: „Az Aldi előtt pedig divat lett minél közelebb parkolni” – állapítja meg olvasónk:

Fotó: olvasó

A belvárosi áldatlan állapotokon remélhetőleg segíteni fog, hogy május 25-étől, keddtől megszűnik az ingyenes parkolás lehetősége Magyarország városaiban, így Veszprémben is – kezdődhet a zöldterületek rehabilitációja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában