hirdetés

2021.05.13. 14:23

Mi a koreai nők bőrének titka? Most eláruljuk!

Ha magunk elé képzeljük a koreai nőket, akkor a lelki szemeink előtt tökéletesen hibátlan arcbőrrel jelennek meg. Ez nem véletlen, hiszen időnként a való életben is megcsodáljuk, mennyire sima, egyenletes és ragyogóan egészséges hatású a bőrük.

Natural cosmetic products. Cream, mask, serum bottle and lotion for skin care. Flat lay image.

Fotó: Nadia-nb

Fontos tudni, hogy kevés olyan ország létezik a világon, ahol a nők ennyi időt, energiát fordítanak a bőrápolásra, mint Dél-Koreában. Ebből nekünk, európai nőknek is előnyünk származik. Egyrészt azért, mert sokat tanulhatunk a koreai nőtársainktól, másrészt pedig azért, mert a keleti szépségipari cégek által kifejlesztett koreai kozmetikumok számunkra is elérhetőek.

A koreai nőkről tudnunk kell, hogy értékként tekintenek a bőrükre. Óvják, ápolják, azaz mindent megtesznek annak érdekében, hogy megőrizzék a bőrük rugalmasságát, selymességét. Úgy is mondhatjuk, hogy prioritásként kezelik a bőrápolást. Ez a magyarázata annak, hogy az arcápolási rutinjuk akár 10 lépésből is állhat. Nem ritka, hogy valaki néhány lépéssel többet is beiktat, és akár 12 vagy 14 terméket használ a bőrére. A koreai kozmetikumok úgy kerültek kifejlesztésre, hogy önmagukban is megállják a helyüket, de igazán ütős eredményt akkor várhatunk tőlük, ha mi is együtt használjuk ezeket. Sok nőben felmerül a kérdés, hogy biztos szüksége van a bőrömnek mind a 10 lépésre? Természetesen ez nem Szentírás, bátran kísérletezhetünk, hogy kitapasztaljuk, mi esik jól a bőrünknek.

A koreai kozmetikumok válogatott alapanyagokból készülnek. Sok márka esetében igaz, hogy a termékek kifejlesztését hosszú évek kutatómunkája előzi meg. A legtöbb koreai cég kizárólag természetes összetevőkből állítja elő az arctisztítókat, arckrémeket, egyéb arcápolási kozmetikumokat. A termékekben olyan különleges alapanyagokat találunk, mint amilyen a fügekaktusz-kivonat, a csiganyálka szűrlet, a propolisz, a méhméreg, az ázsiai gázló és a kakaó kivonat. Ráadásul a termékekhez pénztárcabarát áron juthatunk hozzá. A magas minőség és a természetes összetevők mellett, ez is a koreai kozmetikumok használata mellett szól. Akárhány lépésben is használod ezeket, rengeteget tehetsz azért, hogy a Te arcbőröd is olyan szép legyen, mint a koreai hölgyeké.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában