Ördög Nóráék egyelőre büfékocsiban várják a vendégeket Akarattyán

Vészesen közeledik az üdülési szezon, de a Nánási család kisboltjának a költöztetése még nem fejeződött be.

Fotó: Knap Zoltán

Még februárban derült ki, hogy a Nánási család kisboltja, a Nekem a Balaton nem üzemelhet tovább az eddigi formájában. Nóriék hosszú küzdelmet folytattak a szomszédokkal, azonban kénytelenek voltak úgy dönteni, hogy elköltöznek, ugyanis a helyiek megelégelték a tömeget és a sok autóst Balatonakarattyán. Miután a lakók ellenérzése odáig fajult, hogy a kisboltot tojással dobálták meg éjszaka, a család belátta, hogy a bolt ebben a formában nem működhet tovább. Az eredeti tervek szerint májusban nyitott volna az új üzlet bisztróként, de végül másként alakult. Mivel még nem látogatható az üzlet, ezért Nóriék büfékocsiban várják a Balaton szerelmeseit.

Fotó: Knap Zoltán

“Ez átmeneti megoldás, ami azért jött létre, mert bár még nyitva van a régi kisbolt, nem szeretnénk, ha nagy tömeg menne oda, így alternatív megoldás mellett döntöttünk. Jobb a békesség, nem szeretnénk, ha a környéket megint elárasztanák az autók” – mondta Nóra, aki csak remélni tudja, hogy heteken belül kinyithat az új bolt, de addig még rengeteg teendőjük van, ráadásul a műsorvezetőnek kezdődnek a forgatásai is. “Jó lenne júniusban megnyitni a boltot, és nem csak egy food truckkal várni az érdeklődőket, de nem szeretnék naiv lenni, még sok munka vár ránk. Ez az időszak most talán a legkeményebb. Nem ez a május lesz, mikor kisimulnak a rácaink” – tette hozzá Nóra – adta hírül a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában