Ifjú horgászok viadala

Második alkalommal rendezték meg a Bakony–Balaton Horgász Szövetség (BBHSZ) idei ifjúsági horgászviadalát a Csabrendek–Sümeg Sporthorgász Egyesület közreműködésével.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Simon Dominik László, Szabó Péter Bendegúz és Hegedüs Benedek

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Táncsics Aladár, a horgászszövetség ügyvezető elnöke elmondta, hogy hat egyesület tizenkét versenyzője nevezett a megmérettetésre.

A résztvevők a már hagyományos horgász négytusa próbatételen (horgászat, elméleti tudáspróba, horgászbarkácsolás és casting) számoltak be felkészültségükről. Az eredményhirdetés során a verseny valamennyi résztvevője az oklevél mellett – az eredményessége arányban – a Magyar Országos Horgász Szövetség, a BBHSZ és a Herendi Horgász Egyesület által biztosított tárgyjutalomban részesült.

A horgászviadal első helyezését, Szabó Péter Bende­gúz (Balatoni HE) nyerte el, második lett Simon Dominik László, harmadik helyezést Hegedüs Benedek (mindketten Csabrendek–Sümeg SHE) ért el, negyedik helyen Pintér Lázár (Herendi Horgász Egyesület), ötödik helyen Strenner Levente József (Csopak–Paloznak Horgász Egyesület), hatodik helyen Fódi Szabó Tamás (Herendi Horgász Egyesület) végzett.

Simon Dominik László, Szabó Péter Bendegúz és Hegedüs Benedek Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Az Ifjúsági Horgászviadal döntőjében, azaz a Mohosz egyhetes horgásztáborában a Bakony–Balaton Horgász Szövetséget Simon Dominik László, Hegedüs Benedek és Pintér Lázár képviseli.

A rendezvény lebonyolításában közreműködők a Balatonszepezdi Aranyhorog HE tárgyi felajánlását kapták.

– Örülünk, hogy településünk ifjú horgásza is ilyen szép eredményt ért el. Sok sikert kívánunk a továbbjutóknak a döntőre is! – mondta Simon Gábor, a település polgármestere és egyben a rendezvény fővédnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában