összefoglaló

2021.07.19. 17:30

Pusztító vihar és büntetőfékezés – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a cikkeket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Tombolt a vihar a Balatonnál – Balatonfüredről és Tihanyból érkezett a legtöbb bejelentés

Szombaton óriási eső zúdult a Balaton déli partjának városaira, Siófokon a tűzoltókat folyamatosan hívják vízbetörésekhez, kidőlt fákhoz.

Országosan estig körülbelül kétszáz esetben riasztották a tűzoltókat a viharkárok felszámolásához, főként a déli és a nyugati megyékben, továbbá a fővárosban és Pest megyében, de a felhőszakadással kísért vihar jelenleg Siófokon okozza a legtöbb gondot – adta hírül a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kifogott rajta a veszprémi körforgalom – Videó

Ezt már mi is nehezen hisszük el, hogy minden hétre jut egy sofőr, aki nem ismeri a KRESZ-t, és mindenáron szemből akar behajtani a veszprémi körforgalomba. Pedig nem olyan bonyolult... vagy mégis?

Záróvonalon előzött, aztán büntetőfékezett a suzukis a 77-es főúton (videó)

Olvasónktól kaptuk a videót, amely Kapolcs és Monostorapáti között készült. Mint írja, az eset csütörtökön este történt Kapolcs irányából haladva, Monostorapáti előtt. „Az útviszonyoknak megfelelően haladtam, kb. 80 km/h-val a kanyargós út miatt. Az eset megtörténte előtt 1-2 perccel érkezett mögém nagy sebességgel, de mivel folyamatosan jöttek szembe, nem tudott megelőzni. Ami feltűnt, hogy az indexe folyamatosan be volt kapcsolva.„

A hét ingatlana: egy exkluzív villa Balatonalmádi csúcsán!

A 230 nm-es, eladó ház és birtok mélyvörös bútorokkal, drapériákkal igazi színházi hangulatot áraszt. Az íves belső lépcső, az elmélyült olvasásra hívó emeleti könyvtár kapcsán, mintha egy izgalmas, rejtélyes darabba csöppenne az ember. A hűs, kék vizű medence azonban emlékezteti az embert, hogy bár lehet, álmodik, ez mégis valóság!

Balhé Berhidán: ezer forinton marakodtak

Egy szabadnapos rendőr akadályozta meg, hogy egy társaság rárontson egy házaspárra. Az egyik vádlottat nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában