Delta variáns és utcazene – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a cikkeket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

20210825 Veszprem utcazene fesztivál hangulatképek Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló

Fotó: PESTHY MARTON

A negyedik hullám elkezdődött: erről a 3 tünetről ismerheti fel a delta variánst

A fertőzöttek számának emelkedésében a delta variánsnak óriási szerepe van: ez a vírus könnyebben megtámadhatja a sejteket és gyorsabban el is szaporodhat. Ezekre a tünetekre figyeljen.

Kezdődik az utcazene-fesztivál

Az eredeti helyszíneken, szerte a belvárosban találkozhattunk a Veszprémi Utcazene Fesztivál fellépőivel idén nyáron is, szerda délutántól szombat estig.

 

Négy nap alatt 41 fellépő 168 koncertet adott a megyeszékhelyen.

Autós üldözés Pápán – Hét migráns rendőrkézen, kettőt még keresnek

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai hét illegális bevándorlót elfogtak és további kettő személyt keresnek Pápán.

A rendrőség információi alapján a járőrök augusztus 27-én reggel Pápa belterületén intézkedés alá akartak vonni egy magyar rendszámú kisbuszt, amelyben az előzetes információk szerint egy embercsempész és illegális bevándorlók utaztak.

Motorosbaleset történt Tapolcánál

Előzés közben ütöttek el egy motorost Tapolcánál. Egymás mögött haladt két motoros Tapolcánál, amikor egyikük egy autó előzősébe kezdett.

Bedrogozva porbált elmenekülni a rendőrök elől egy férfi Tapolcán

A KRESZ szabályokat figyelmen kívül hagyva, kábítószeres befolyásoltság alatt vezetett egy 34 éves férfi Tapolcán. A járőrök 2021. augusztus 19-re virradóan Tapolcán, a Déli elkerülőn intézkedés alá akartak vonni egy nagy sebességgel haladó személygépkocsit és annak sofőrjét. A jármű vezetője a szolgálati gépkocsit észlelve még nagyobb sebességgel kezdett el közlekedni, a többszöri rendőri jelzésnek nem tett eleget, gépkocsijával nem állt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában