Halálos balesetek és új gokartpálya – a múlt hét legolvasottabb hírei

Összeállításunkban megtalálhatja azokat a cikkeket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Ketten haltak meg egy közlekedési balesetben Ajka-Bakonygyepesnél

Két személyautó karambolozott péntek délután a 8-as főúton, Ajka-Bakonygyepes térségében. Gazdig Jenő alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt fővizsgálója a helyszínen elmondta, Devecser felé közlekedett a Renault típusú autó, amikor egy egyenes szakaszon áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan ütközött egy német rendszámú Toyotával.

Beltéri gokartpályát avattak Veszprémben

Modern, beltéri gokartpályát avattak csütörtökön Veszprémben. A létesítmény megnyitóján Ovádi Péter országgyűlési képviselő hangsúlyozta: fontos, hogy egy új turisztikai attrakcióval bővült a város és a térség kínálata.

Halálos baleset történt Tótvázsonynál

Két személygépkocsi ütközött össze, az egyik sofőrje a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a főutat lezárták. Kész-Varga Mónika rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének vezetője a balesetről elmondta, egy Veszprém irányából Nagyvázsony felé közlekedő Suzuki sofőrje áttért a szemközti sávba a 77-es számú főúton, egy kanyar utáni egyenes szakaszon, ahol frontálisan összeütközött egy Nissannal.

Gyilkossági kísérlet Berhidán: minden előzmény nélkül támadt a nőre

A gyanú szerint ma hajnalban egy 26 éves férfi több késszúrással megsebesített egy nőt. Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy 26 éves berhidai lakossal szemben. Az eljárás adatai alapján a férfi 2021. augusztus 19-én 4 óra 30 perc körüli időben Berhidán, egy buszmegállóban minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt a vele szemben gyalogosan közlekedő nőre.

Vérfagyasztó: hajszálon múlt a frontális ütközés Alsóörsnél (videó)

Ezúttal egy Mustang sofőrje érezte úgy, hogy neki akkor is előznie kell, ha ezzel balesetet okoz. A felvételt készítő autóst előbb egy Mustang, majd egy Subaru előzte meg, közvetlenül egymás után haladva, aztán a két sofőr újabb, de már sokkal neccesebb előzésbe kezdett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában