Jónás Erika: A Balaton türkizben páratlanul szép!

A várpalotai Jónás Erika nyerte a jövő évi, kétszemélyes Anna-báli belépőt a balatonfüredi szívhalászaton, és azóta sem hiszi el, mekkora szerencse érte egy szép nyári napon.

Kovács Erika

Jónás Erika ott lehet párjával együtt a jövő évi Anna-bálon Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: PESTHY MARTON

– Fantasztikus élményt adott a szívhalászat, melyen először vettem részt Balatonfüreden. Csoda szép nyári nap volt, gyönyörű, klasszikus hajóra szálltunk, elbűvölt a Balaton, a part látványa, és mindehhez jött a fődíj, amire álmomban sem gondoltam volna! Hihetetlenül szép volt az egész – mondta boldogan a fiatal vár­palotai nő, aki párjával és kislányaikkal vett részt a szívhalászaton. Erika nagyon örül annak, hogy ott lehet párjával együtt a következő, 197. Anna-­bálon, melyet minden évben figyelemmel kísért, ahogy történt ezúttal is.

A nagy hírt örömmel újságolta el a családjának és a barátainak is, akik szintén nehezen akarták elhinni, hogy ekkora szerencse érte. Erika arról is beszélt, hogy az egész családja imádja a Balatont, s amikor csak tehetik, elmennek a tóhoz akár egy kis sétára, fagy­laltozásra a gyerekekkel.

Jónás Erika ott lehet párjával együtt a jövő évi Anna-bálon
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Balatonfüred pezsgése és a tóparti város eleganciája pedig külön vonzó számukra, így már most elgondolkodik azon, mit visel majd a híres társasági eseményen. Jónás Erika elárulta, lehetséges, hogy türkizszínű lesz a ruha, mert amikor a Balaton ebben a színben pompázik, az páratlanul szép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában