Kétszázötvenen vettek részt a Snóbli motoros túrán

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Veszprémi Motoros Egyesület a Snóbli motoros túrát az elmúlt hétvégén. Mintegy 250-en vettek részt a látványos helyszíneket érintő, 270 kilométeres túrán a kellemes, napsütéses időben.

Molnár Sándor

A résztvevők a veszprémi regisztrációt követően kellemes időben versenyeznek indultak a túrára

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Szeptember 4-én, szombaton délelőtt rajtolt az idei Snóbli motorostúra. A résztvevők érintették a Bory-várat Székesfehérváron, a zsámbéki romtemplomot, a Tatai-tó partján megebédeltek, elmotoroztak a gánti bauxitbányászati múzeumhoz, és a cseszneki vár is szerepelt az úti célok között.

A környékbeli motorosok mellett érkeztek a túrára Siófokról, Győrből, Balatonfüredről, Tapolcáról, Ajkáról és Szolnokról is. A veszprémi motorosok a közös programok mellett minden évben támogatnak valamilyen szervezetet is. Segítették már a veszprémi kórház szülészeti osztályán dolgozó nővéreket, a mentőket, a katasztrófavédelmet, idén pedig a Göllesz Viktor Fogyatékos Személyek Nappali Intézményét lepték meg egy hűtőszekrénnyel, amelyet már a túra előtti napon át is adtak.

A résztvevők a veszprémi regisztrációt követően kellemes időben versenyeznek indultak a túrára Fotó: Molnár Sándor/Napló

A Snóbli motorostúra legszerencsésebb résztvevői pedig – a túra egyes állomásain kihúzott kártyalapokat összeadva, és a legtöbb pontot gyűjtve – értékes nyereményekkel gazdagodtak.

A Veszprémi Motoros Egyesületnek jelenleg 30 tagja van. Egy olyan közösséget építenek, ahol barátságok születnek. Az egyik fő céljuk pedig az, hogy a közlekedők – az autósok, motorosok – ne ellenségek, hanem társak legyenek az utakon, ebben szeretnének példát mutatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában