hirdetés

2021.10.11. 12:51

Egészséges szépség! Íme a találmány, ami helyettünk és értünk cselekszik!

A legtöbb ember, és itt nem feltétlen csak nőkről beszélünk, talál magán kifogást, illetve olyan kisebb-nagyobb részleteket, amin szívesen változtatna, de a drasztikus megoldásokat inkább elkerüli. A mai világban már mindenre találunk megoldást, tehát erre is. Nem kell kés alá feküdni, hogy szebb, jobb, avagy csak számunkra elfogadhatóbb külsőt varázsoljunk. És hogy ez valójában varázslat-e? Erről mesél nekünk dr. Becker-Bérdi Gergely fogorvos.

- Mi orvosok nagyon sokszor vagyunk kitéve annak, hogy komplexen kell megoldanunk problémákat, illetve segítenünk a pacienseknek adott terület esztétikai részének megváltoztatásában. Én, mint fogorvos nem csak a fogászattal, hanem kimondottan az arcberendezéssel szerettem volna foglalkozni, egy új fogsor rengeteget tesz hozzá, viszont, ha már arcot szépítünk és kezelünk, akkor a testet miért ne?! És ha már orvos vagyok, akkor a szépség mellett egyből az egészségre is gondolok. Az Ultratone Futura Ultra Pro mondhatni az egyik legmodernebb találmány. Ezt a bio-computert 50 éve folyamatosan fejlesztik, szinte hihetetlen, hogy mennyi területen lehet vele látványos eredményeket elérni. Az arckezelő alakformáló biocomputernek rengeteg funkciója van. Ahogy a neve is mutatja, ez egy arckezelő, alakformáló, továbbmegyek: stresszkezelő, illetve rehabilitációs célokra kifejlesztett innovatív technológián alapuló készülék.

A világ- és Európa bajnok francia focicsapat orvosa, Dr. Jean-Marcel Ferret azt mondta: „Ma már nem tudnánk edzeni a csapatunkat elektronikus izomstimuláció nélkül, amelyben az Ultratone a partnerünk. Ez alapvető részét képezi az edzéstervnek, a hatékonysága és a gyorsasága miatt.” Elektromos impulzusokkal teszi lehetővé ezeket a folyamatokat.

A stresszkezelő programot saját magamon próbáltam ki először, és bátran állíthatom, hogy éreztem változást. A kezelések előtt a vendégekkel rövid beszélgetés után megoldást találunk a problémára. A gép segítségével kiválasztjuk a kezelésre alkalmas programot, majd kék-sárga fénnyel villogó tappancsokat helyezünk fel az adott területre, ez lehet arc, vagy a test bármely része (problémától függően).

Általában 8-14 alkalommal már nagyon szép eredményeket érhetünk el, tehát javasolt a kúraszerű használat, viszont heti maximum 2-3 alkalom az, ami egészségesnek mondható. Ezek a fél-háromnegyed órák kellemesen kell, hogy elteljenek, vagyis abszolút fájdalommentesen. A vendéggel együtt állítjuk be a tappancsok „erejét” úgy, hogy akár el is lehessen közben aludni. Ami nem fáj, az nem is hat? Dehogynem! A biocomputer egy olyan hullámformákkal működő szerkezet, ami másolata az emberi agy funkcionális bioelektromos jeleinek, magyarul a gép helyettünk cselekszik. Előtte-utána fotókat hivatalos oldalainkon láthatnak.

A veszprémi alakformálás, illetve kezelések elérhetőek az Erzsébet liget 2/A. szám alatt a Becker Medicalban.

Bővebb információ elérhető a honlapunkon, illetve a Facebook oldalunkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában