Élmények és jótékonyság

2021.11.24. 13:00

Erste Liga Matiné az ajkai jégcsarnokban

Első alkalommal ad otthont a szeptemberben átadott ajkai jégcsarnok hivatalos felnőtt bajnoki mérkőzésnek december 4-én, szombaton.

Tisler Anna

A Magyar Jégkorong Szövetség a közelmúltban indított új rendezvénysorozatot Erste Liga Matiné elnevezéssel, amelynek hatodik állomása lesz az ajkai. A program 12.45 órakor kezdődik. A jégcsarnokba látogatóķ megismerkedhetnek a jégkorong sportággal, találkozhatnak Csúszkával, a sportág kabalafigurájával.

Az érdeklődőket is sok élmény várja, kipróbálhatják a buborékhokit, a kapura lövést, a korongtorony-építést, lesz kvízjáték nyereményekért negyedóránkénti sorsolással, ügyességi szlalompálya, építhetnek óriás puzzlekockát, készíthetnek fotót a csapatok mezeivel és az Erste Liga-trófeával.

A mérkőzés 14.15 órakor kezdődik, a Dunaújvárosi Acélbikák a MAC HKB Újbudával csapnak össze. A hivatalos korongbedobást Gaál Zsóka, a világ legfiatalabb női nemzetközi mestere végzi el.

A harmadszünetekben értékes nyereményekért zajlik majd korong-körbelövő verseny és Kahoot! kvízjáték. A Mikulás is korcsolyát húz, majd a pályáról szaloncukorral kínálja a nézőket.

A szervezők jótékonykodnak is, az Egyesült Államokban már régóta népszerű „Dobj egy macit” akció keretében kérik a nézőket, hogy vigyenek magukkal egy plüssállatot, és az első gólt követően dobják azt a jégre. A játékokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz juttatják el. A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában