Adventi külsőségek, pazar világítás

2021.11.27. 08:02

Megnyílt a szigligeti jégpálya

Csütörtökön este már többen kipróbálták az aznap megnyitott, igazán impozáns jégpályát, ami idén első alkalommal nem a strandon, hanem a várudvarban kapott helyet.

Szijártó János

Forrás: Szijártó János/Napló

Az adventi külsőségek, a pazar világítás, a fehéren csillogó jég már a nyitás utáni első órákban vonzotta a korcsolyázás szerelmeseit. Olyan is akadt, aki a több mint 400 négyzetméteres felületet meglátva döntött úgy, hogy megtanul korcsolyázni. Lesz rá lehetősége, hiszen tavaszig mindennap nyitva tart a szemmel láthatóan hozzáértő kezek által kialakított jégpálya. Hétköznaponként 10 és 20 óra között, hétvégén pedig 10 és 21 óra között várják a vendégeket. 

 

A szigligeti várudvar az aktív kikapcsolódáshoz a mozgási lehetőségen túl pizzával, kürtőskaláccsal, meleg italokkal, színes programokkal járul hozzá. Az sem jelent problémát, ha valakinek nincs korcsolyája, mivel azt a helyszínen lehet kölcsönözni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában