Örömmel csatlakoznak a gyűjtéshez

2021.12.11. 11:00

Angyalbatyuval segítenek a rászorulóknak

A tapolcai Nagyboldog­asszony Római Katolikus Általános Iskola diákjai mellé idén az óvodások és mások is csatlakoztak, hogy minél több ajándékot küldhessenek a rászorulóknak karácsonyra.

Tóth B. Zsuzsa

A diákok örömmel vettek részt az akcióban

Forrás: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A közel száz angyalbatyuért Szijártó László, a Veszprém Főegyházmegyei Karitász igazgatója érkezett, hogy továbbíthassák a cipősdobozokba csomagolt játékokat, tanszereket a gyerekeknek. 

Rohály János igazgató elmondta, hogy minden évben örömmel csatlakoznak a gyűjtéshez a gyerekek és családok. – Idén külsős adományozók és a katolikus óvoda Napraforgó csoportjától is érkeztek ajándékok. Jó állapotú, használt játékok, tanszerek, édességek érkeztek a dobozokban, amelyekre ráírták, hogy milyen korú gyerekeknek szánják. A járvány ellenére is sok csomag érkezett, jó érzés látni, hogy ennyien szeretnének segíteni a rászorulóknak abban, hogy szép ünnepük lehessen – mondta az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában