Sikeres licitben bíznak

2021.12.19. 10:00

Árva kutyákon segítenek Nagy László, a híres kézilabdázó mezének árverezésével

Licitre bocsátja a Balatonfüredi Ebmenhely Nagy László, a híres kézilabdázó dedikált mezét, amit Kosler Zoltán ajánlott fel, közölte lapunkkal Gáspár Ákos önkormányzati képviselő, az ebmenhely önkéntese.

Kovács Erika

Kosler Zoltán (b) átadja Nagy László, a híres veszprémi kézilabdázó dedikált mezét Gáspár Ákosnak

Forrás: Balatonfüredi Ebmenhely

A balatonfüredi Kosler Zoltán (az önkormányzat városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezetője - a szerk.) magánemberként ajánlotta fel a mezt, hogy az árverés teljes bevételéből segítsék az árva állatokat. Licitálni a Balatonfüredi Ebmenhely közösségi oldalán a bejegyzés alatti kommentben lehet december 19-e, vasárnap nyolc óra és december 23-a, csütörtök 16 óra között.  

- Örömmel tölt el bennünket, hogy sorban érkeznek a felajánlások a füredi ebmenhely kutyusai részére. Bízunk benne, hogy a licit sikeres lesz, és a befolyt összegből további orvosi költségeket tudunk finanszírozni - fogalmazott Gáspár Ákos. 

Az állatvédelmet is szívügyének tekinti Balatonfüred című írásunkban december elején az adománygyűjtő nyílt nap apropóján megírtuk, hogy Kosler Zoltán egész nap segítette az önkéntesek munkáját. Azt mondta, elkötelezett az állatvédelem mellett, és üdvözölte, hogy Balatonfüreden Gáspár Ákossal az élen kitűnő csapat gondoskodik az állatokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában