A "jó tündér" segített

2021.12.20. 13:00

Élelmiszercsomagot kaptak a zirci rászorulók

Támogatóinak köszönhetően élelmiszer-adományokkal segítette a rászorulókat a Magyar Vöröskereszt zirci területi szervezete karácsony ünnepéhez közeledvén.

Napló-információ

Magyar Lászlóné, a Vöröskereszt területi vezetője átnyújtja az élelmiszercsomagot Karsai Éva részére Wolf Sarolta és Tóth László önkéntes közreműködésével

Forrás: Napló

Magyar Lászlóné területi vezető, megyei koordinátor örömmel újságolta, hogy idén is számíthattak a „zirci jó tündér” segítségére: egy anonim adományozónak köszönhetően több mint nyolcvan csomagot sikerült összeállítaniuk az önkénteseik közreműködésével. 
A megyei szervezettől is kaptak támogatást, illetve egy magyar vállalkozónak a Vöröskereszt részére felajánlott központi adományából is részesültek, aminek köszönhetően még több élelmiszerrel láthatták el a rászoruló zirci családokat, nagycsaládosokat, egyedülállókat. 
Hozzáteszi, a város többi szociális intézményével, szervezetével összehangolva történt az adományban részesülők körének kiválasztása, és az idei csomagok csak élelmiszert tartalmaztak, tekintettel arra, hogy a közelmúltban egy nagy mennyiségű tisztítószer- adomány érkezett Zircre. 
Azoknak a rászorulóknak, akik nem tudnak eljutni a jótékonysági akció helyszínére, a Vöröskereszt önkéntesei házhoz szállítják a csomagokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában