Tömegközlekedés

2021.12.29. 10:00

Januárban ingyen utazhatunk a V-Busz járatain

A V-Busz járatai januárban térítésmentesen vehetők igénybe minden utasunk számára - olvasható a társaság közleményében.

Forrás: Balogh Ákos/Napló

Mint írják, a már megvásárolt valamennyi (félhavi, havi, negyedéves, szemeszter- és a csatlakozó havi és éves) bérlet januárban lejáró érvényességi ideje egy hónappal meghosszabbodik az alábbiak szerint:

  • A félhavi vagy havi bérletek záró érvényességi dátuma január helyett február azonos napjáig érvényesek, amely nap a bérleten az érvényesség vége – legfeljebb február 28-i a záró érvényesség lehetséges.
  • A negyedéves bérletek esetében, amennyiben az a 2022. január havi érvényességet is tartalmazza, az érvényességi idő egy hónappal meghosszabbodik.
  • Az első félévre vonatkozó szemeszterbérlet érvényessége február 28-ig kitolódik. A második féléves szemeszterbérlet érvényességi idejét nem érinti.
  • Az éves bérletek esetében, amennyiben az a 2022. január havi érvényességet is tartalmazza, az érvényességi idő egy hónappal meghosszabbodik.

A Volánbusz helyi közlekedésben is igénybe vehető helyközi járatai továbbra is csak érvényes menetjeggyel vagy bérlettel használhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában