Mit mutat a kártya a jövő évre?

2022.01.01. 15:30

Ajkai jósnő: Mélységek megéléséből tanulhatunk

Kényszerhelyzetek szülte küzdelmek, mélypontok, pokoljárásból fakadó újrakezdési lehetőségek várnak ránk a jövő évben, amelyek egyre többekben az ébredés érzését hívhatják elő. Kivetette a kártyát kérésünkre az ajkai Barna Lászlóné, Ancsa jósnő.

Rimányi Zita

Forrás: családi

Először számolta a lapokat, aztán rögtön felhívta a figyelmet arra: a jóslás mindig útmutatás. Lehet és kell is változtatni azon, amiről szól. Ugyanis a jelen állapotból indul ki. Ezt fontos tudni – szögezte le a boszorkány-, zen- és cigánykártyát kirakó jósnő. Kérésünkre általánosságban nézte meg, mire számíthatunk az új évben. Az első harmadában a hatalom- és a hitrendszerünk kíván tőlünk energiát elmondása szerint. Az embereknek szükségük lehet arra, hogy ezeket pozitívan megéljék, hogy kapaszkodót találjanak. Nagy rombolás érkezik ugyanis, villámcsapásszerűen a következő esztendő elején. A szerelmeket, a párkapcsolatokat, a családot érinti. Törést hoz sokak életébe. Utána viszont a megújulás esélyét. Új lehetőségeknek, újfajta vezetési és életmódoknak nyithat utat, kicsit később.

– Az év első két hónapjában még az anyagi és az érzelmi biztonságunkkal foglalkozunk főként. Bevételekért, tudásért harcolunk. Utána külső hatás befolyása érvényesül globálisan, ami a családokra negatív lehet. Sajnos a pandémia várhatóan jelentősen meghatározza az egzisztenciánkat, a mindennapjainkat, társadalmi és világszinten.

Márciusban és áprilisban a párkapcsolatok, a munkahelyek elvesztése lehet jellemző, ami újakra, jobbakra biztosít lehetőséget, ha bele merünk azokba vágni.

Kényszer, megrekedés, esély

Az év második harmadában ugyancsak, megint előtérbe kerül a járványos betegség. Nem lesz még vége a koronavírus terjedésének, a lapok ezt mutatják – olvasta ki a kártyából a jósnő és hozzátette: akárcsak az első hónapokban, egész esztendőben természeti csapásokat lát végig, a fertőzés továbbadását szintén. Az ezekkel való küzdelem foglalhat le minket, a Torony és a Korona lapja szerint.

–  Az egészségükkel való foglalkozás az embereknek erős kényszerhelyzeteket okozhat, megrekedhetnek. Hivatalos dolgokkal kell szükségszerűen foglalkozniuk, ami munkahely-váltásokat jelenthet. Közben az egyedüllét felé haladva, a lelki, a családi együttlétek fellazulása valószínűsíthető. Erről viszont azt gondolom, a szeretet és az összetartozás érzését kellene megerősítenie, ahogy a koronavírusjárvány első két hullámában még megfigyelhető volt. A harmadikban azonban ezt már nem tapasztaltam széleskörűen – fogalmazott a jósnő.

Tovább tolódó akadályok

Általánossá válhat a kimerültség, a mindennapok, a történések káoszként megélése 2022 közepére. Ekkor a kivezető útmutatást kinek-kinek a saját hitrendszere világíthatja meg, nyújthat fogódzót. S a családi béke, szeretet soha nem eléggé hangsúlyozható szerepe. Ebben az időszakban a kártyákban könnyebb, gyakoribb mozgást lát Ancsa, ezt mutatja az Utazás és az Ünneplés lapja. A járvány horizontszerűen, az idővel, a haladásunkkal együtt egyre csak tovább tolódó, előttünk magasodó akadálya kíséri végig az esztendőt. Ezzel párhuzamosan megújulás következhet be családi szinten, amit viszont muszájként élhetünk meg, azaz lejjebb, borúsabb állapotba kerülhetünk átmenetileg. Csak év végére tisztulhat látásmódunk.

Belső hang, egységesség

Az év harmadik harmadában a terheit az emberek egy része leteheti. Szigorítások, korlátozások okozhatnak újabb kényszerhelyzeteket, és ezeknek is köszönhetően a családi összetartó erő végre valóban rengetegszer előtérbe léphet. Az Igazság, a Pokol, a Nap és a Diadalszekér kártyája nagyobb, áldozattal járó betegségeket, válást, szakítást, függőségeket jelez, amelyek a lélek mélyére vezetnek. Ám tisztulhat a kép, ha az emberek hallgatnak valódi belső hangukra. Lehet ébredés, ha ennek az időszaknak a mélypontján túljut az emberiség. A tudatosság harmóniát hozhat. Olyan csatornák nyílhatnak meg, amelyek pozitív irányokat mutatnak. Ám legalább tíz hónapnak el kell telnie a jövő esztendőből, mire a világon az összefogás egységessebbé válik, bolygónk és az emberiség létezése érdekében.

Forgó sorskerék

Már-már reménykedhetnénk, hogy a jövő év vége könnyebb lesz a mostaninál. Meg fogunk lepődni a jósnő szerint, mert nem egyértelműen. Egyéni szintén, a magunk belső világában hasonló utat kellene bejárni, mint amit a külső tényezők szorítanak ránk. Ahogy már Ancsa említette, a tisztuló látásmód, a dolgok mögé látás csak jövő őszre, télre stabilizálódhat. A mélységek megélése, az úgynevezett pokoljárás szavai szerint gyakran megelőzi a tanulást, a fejlődést, sokszor szükséges hozzá. Főleg a szellemiek szempontjából. Bízni kell tudni, mert a félelem csak rosszat szülhet – szól Ancsa tanácsa.

– Sok hozzám forduló érzi azt – ezt a visszajelzéseikből tudom –, mintha a sors újra és újra ismételné magát. Ez azt jelenti, hogy nem, vagy nem jól tanulunk belőle, a velünk történtekből. Pedig változtathatunk életünkön, az azt meghatározó mintákon. Az ezoterikus világban egyre elterjedtebb az a nézet manapság, hogy vannak a még alvók és vannak az ébredők. Szerencsére utóbbiakból van egyre több – zárta a beszélgetést Barna Lászlóné. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában