Összefoglaló

2022.01.24. 17:30

Covidban elhunyt fiatal édesanya, szakadékba zuhant autó és lángoló nádas – a hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

Mihajlov Zsolt a másfél éves Zorkával és a másfél hónapos Benettel. Dóri, a gyermekek édesanyja elkapta a koronavírust és a szilveszter előtti napon a kórházban elhunyt Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: PESTHY MARTON

Petíció a biztonságért: legyen minden vasúti átjáróban sorompó!

Legalább egy félsorompó legyen minden vasúti átjáróban - ezért indított aláírásgyűjtő felhívást január 15-én Iván Anita, a tapolcai vasúti tragédiában, újévkor utasként elhunyt egyik gyermek édesanyja. A teljes cikket ITT olvashatja.

Szakadékba zuhant egy autó Városlődnél

Halálfélelmem volt, amikor láttam, hogy szemből összevissza cikázik egy autó a 8-as számú főúton, a városlődi emelkedőn. Nem tudtam, mi fog történni - ezt mondta a keddi baleset szemtanúja a helyszínen. A teljes cikk ITT olvasható.

Kegyhelyek az utak mentén: mi lesz a sorsuk?

Mi lesz az utak mentén felállított keresztek, kegyhelyek sorsa, melyek a balesetben elhunytaknak állítanak emléket? A kérdés azért aktuális, mert Veszprém körül teljesen megújulnak az utak, és az építkezések kapcsán a Magyar Közút is szembesülhet egy-egy kegyhellyel. A teljes cikket ITT olvashatja.

Ötven hektár nádas égett le Pétfürdő és Ősi között

A viharos erejű és folyamatosan erősödő szél rendkívül megnehezítette a tűzoltók munkáját, mivel gyorsan terjedt a tűz, de szerencsére lakóházakat nem veszélyeztetett. Az esetről ITT olvashat részleteket.

Újszülöttjét már nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

Hét boldog közös évet adott a sors a bakonykoppányi Mihajlov-házaspárnak. Nem terveztek mást, csak két kisgyermek felnevelését, nekik szerettek volna kényelmes otthont teremteni, sok örömet adni. A megrázó történetet ITT olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában