Harmónia

2022.01.20. 15:00

Egy boldog család a tihanyi Belső-tó partján

Nem szólok a gyerekeknek, ha lehuppannak a földre, hogy megcsodáljanak egy virágot, és akkor sem, ha hemperegnek a fűben, mondja Kiss Anna, az édesanyjuk, amikor találkoztam velük Tihanyban nemrég.

Kovács Erika

Kiss Anna két kislányával, a másféléves Ilkával és négyéves Magdikával, valamint a két békés, nagyon barátságos kutyussal jókedvűen, nagy szeretetben és harmóniában sétált Tihanyban, a Belső-tónál Fotó: Kovács Erika/Napló

 A fiatal nő két kislányával, a másféléves Ilkával és négyéves Magdikával, valamint Eperrel és Kangával, a két békés, nagyon barátságos kutyussal jókedvűen, nagy szeretetben és harmóniában sétált a Belső-tó közelében, tartva hazafelé, a csendes utcába. Az apa a munkahelyén van, a nyolcéves ikerfiúk pedig az iskolában. Anna úgy fogalmaz, imádják Tihanyt, a Balatont, ezt a tavat, egész évben lenyűgözi őket a táj szépsége, arról nem beszélve, hogy szabadon sétálhatnak ezen a környéken, ahol nincs forgalom, csak a végtelen nyugalom. Arról is beszél, hogy nagyon szeretnek itt élni, a közelükben több kisgyermekes család lakik, a közösség nagyon jó, összetartó, mindenben segítik egymást. 

 

–Hogy mi a titka a mi boldogságunknak, ennek a harmóniának? A szeretet, jegyzi meg azonnal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában