Tündérszépek2022

2022.01.28. 19:00

Folytatódik a fotózás - Bepillantás egy szépségverseny előkészületeibe

Tündérszépek 2022 versenyünk elődöntője zajlik jelenleg, melyen Veszprém megyei lányok pályáznak a továbbjutásra. Az elődöntőbe választott hölgyek portfóliójára márciustól szavazhatnak az olvasók.

Horváth László/veol.hu

Fotó: Horváth Virág/veol.hu

A Napló szerkesztőségéből összeállított négyfős zsűri folyamatosan monitorozza a beérkező jelentkezéseket, és a kiválasztott lányok portfóliófotózása is megkezdődött.

A verseny megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba 30 lány juthat be. A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. 

Érdemes nevezni, hiszen a Tündérszépek 2022 Szépségverseny győztesének főnyereményei egy külföldi nyaralás 2 fő részére (repülőjeggyel, szállással legalább 4*szállodában, ellátással, utazási költséggel) 1 000 000 Ft értékben, egy db 200 000 Ft értékű mobiltelefon és egy szépségápolási csomag 30 000 Ft értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában