Diszkó és fieszta

2022.01.24. 20:00

Jégpályák éjszakája Balatonfüreden

Először csatlakozott idén Balatonfüred város a Jégpályák éjszakája elnevezésű országos rendezvényhez, közölte Holczer András alpolgármester.

Kovács Erika

Holczer András, Balatonfüred alpolgármestere (jobbról a második) a Pavuk Műkorcsolya Iskola és Sportegyesület tanítványaival, illetve a szervezőkkel

Azt mondta, nagyon sokan voltak kíváncsiak szombaton este a balatonfüredi jégpályán a budapesti Pavuk Műkorcsolya Iskola és Sportegyesület növendékeinek, illetve versenyzőinek látványos bemutatójára. 

Balatonfüreden hasonló bemutatóra még eddig nem került sor, a közönség vastapssal köszönte meg a látottakat. A kitűnő hangulatot aztán diszkó, illetve jégfieszta is garantálta. 

- Nagyon örülök annak, hogy a helyiek körében ennyire népszerű a jégpálya és a hozzá kapcsolódó programok, rendezvények, mint például a mostani - fogalmazott Holczer András. Az alpolgármester hozzátette, reményei szerint a nagy sikerre való tekintettel jövőre is csatlakozni tudnak ehhez a kitűnő országos kezdeményezéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában