Korcsolya

2022.01.22. 12:42

Veszprém megyében is jön a Jégpályák Éjszakája

Idén újra megrendezik a Jégpályák Éjszakáját január 22-én. Az immáron hatodik alkalommal megszervezett program során több, mint 40 jégpálya és jégcsarnok várja a korisokat meghosszabbított nyitva-tartással országszerte.

Molnár Sándor

A négy központi helyszínen: Debrecenben, Győrben, Veszprémben és Budapesten zenés programokra, vetélkedőkre és meglepetésekre is számíthatnak a résztvevők a Magyar Jégkorong Szövetség égisze alatt zajló rendezvényen. 

 

Veszprém megyében Ajkán, Balatonalmádiban, Pápán, Szigligeten és Veszprémben várják a korizni és bulizni vágyókat. A megyeszékhelyen a Jégcsarnokban három turnusban készülnek szórakoztató programokkal. Január 22-én, szombaton 13 órától 15.30-ig az első turnusban játékos jeges feladatok és kvíz kérdések, a II. turnusban 16-tól 18.30-ig óriás puzzle kirakás és egyéb szórakoztató feladatok várnak majd a résztvevőkre. A III. turnusban 19 órától 22 óráig jégdiszkót rendeznek. 

 

Öt turnusban várják a korizókat az Ajka Jégcsarnokban. Délelőtt 10 - től 12.30 -ig és 13 órától 15:30-ig jégkorongos játékokat, akadály és szlalomversenyeket szerveznek, nyereményekkel. 16 órától 18.30-ig közönségkorcsolyázás lesz. 19 órától - 21.30 Jégfény elnevezéssel hirdetnek belépőjegyes, korcsolyázós programot, amelyen fénytechnikával világítják meg a csarnokot, illetve világítós kiegészítőket: karkötőt, szemüveget kapnak ajándékba a résztvevők. A Jégfény programot 22 órától éjfélig ingyenes turnusban is megszervezik majd.  

 

A Balatonalmádi Jégpályánál, a Wesselényi strand előtti rendezvénytérnél 10 órától 15 óráig megzenésített versek szólnak a Magyar Kultúra Napja alkalmából. 15 órakor kezdődnek a jeges programok, amelynek során az Almádi Diáksportkör sorversenyt rendez játékos feladatokkal és lesz kapura lövő verseny is. A vidám programra négy darab, hat főből álló csapat jelentkezését várják. 17.30-tól 18.30-ig álarcos felvonulást és korizást tartanak. A három legjobb álarcot, öltözetet díjazzák is.19-től 22 óráig jégdiszkót tartanak, a zenét DJ Ice szolgáltatja majd. 

 

Január 22-én, szombaton 20.30 és 24 óra között a pápai jégpálya is csatlakozik a Jégpályák éjszakája elnevezésű országos rendezvénysorozathoz. Az Esterházy-kastély udvarán a nap során 11 és 15, illetve 16 és 20 óra között is indulnak turnusok, majd 20.30-tól Dj Béci és Dj Gregori szolgáltatja a zenét, és látványos fényshow fokozza a hangulatot. 

 

Szigligeten a várudvarban izgalmas versenyekre és jégtáncbemutatóra is sor kerül. A jeges rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában