Helyi életstílus

2022.02.15. 14:00

Előzetes regisztráció nélkül oltanak Zircen

A Zirci Erzsébet Kórház-Rendelőintézet oltópontján folyamatosan, előzetes regisztráció nélkül fogadják az oltakozókat. Mind a személyi, mind a technikai feltételek ideálisak. Az oltásban közreműködnek az intézmény orvosai, az ápolási igazgató és a járóbeteg-szakellátási osztály osztályvezető főnővére. A betegirányítást hivatásos állományú katonák segítik.

Müller Anikó Hanga

Szunics Ildikó – jobbról, édesanyja balról – a negyedik oltást kérték

Forrás: Müller Anikó Hanga

Szunics Ildikó édesanyjával a negyedik oltás felvételére Veszprémből érkezett.  

– Két oltást már itt kaptunk meg, szeretett helyünk ez a kórház, nagyon jók, kulturáltak a feltételek. Az ember ilyenkor kicsit elesettnek érzi magát, itt nincs ez az érzés, nagyon kedves a fogadtatás. A háziorvosunk javaslata is megerősítette, hogy kérjem a negyedik oltást. Sokat utazgatok, s ha annak tudatában vagyok, hogy mindent megtettem magamért, ami rajtam múlott, ez öröm- és biztonságérzetet nyújt. Bár tudom, ennek ellenére elkaphatom a fertőzést, de bízom benne, hogy nem így lesz. Hatvanhárom éves lévén vannak az életkor adta alapbetegségeim, kicsit magas a vérnyomásom, ez is indokolta a döntésemet – nyilatkozta Ildikó. 

Édesanyja, Szunics Ferencné nyolcvanöt éves. Elmondta, rossz érzéssel töltötte el a járvány kitörésekor a hosszú ideig tartó kényszerű karantén. Nagyon várta már a megoldást, az előző három oltás után semmiféle mellékhatást nem tapasztalt. Nem szeretné elkapni a vírust, mert úgy érzi, az végzetes lenne számára, ezért vette fel a negyedik oltást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában