Helyi életstílus

2022.02.23. 09:00

Feltűzték a szalagot

Meghatottan álltak az Ajkai Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bercsényi Miklós Intézményegységének végzős osztályai a szalagavató ünnepségen, a Nagy László Szabadidőközpont színpadán.

Tisler Anna

Az asztalos, villanyszerelő, hegesztő, festő-mázoló-tapétázó, eladó, valamint a kétéves, érettségire felkészítő osztályos diákok ünnepségét február 18-án tartották. Ők és az osztályfőnökök, Csicsics Richárd, Domján László és Fábián Márta a tanév kezdete óta remélték, hogy a pandémia lehetővé teszi a középiskolás évek egyik legszebb eseményének megrendezését. 

Tölgyesi Attila ünnepi köszöntőjében kijelentette, hogy a diákévek hamarosan véget érnek azoknak, akiket most az iskola és a családjuk ünnepel, de a tanulás élethosszig tart, bár az ismeretek megszerzésének a módja változik. Ott nem állnak majd mellettük segítőkész tanáraik, nem egyengetik az útjukat osztályfőnökök. A tanárok azon dolgoztak, hogy a tantárgyi ismeretek, a szakmai tudás mellett emberi értékeket is közvetítsenek. Tudatosították, hogy türelemmel, toleranciával, elfogadással, együttműködéssel sokkal több ajtó nyílik meg. 

A diákok az iskolai hétköznapok vidám pillanatairól szóló irodalmi összeállítással, majd modern tánccal tették még emlékezetesebbé az ünnepet. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában