Hasznos információk

2022.02.23. 20:00

Tündérszépek 2022 – Érdemes megfogadni a fotós tanácsait

Továbbra is lehet nevezni a Tündérszépek 2022 versenyünkre, ahol a Napló szerkesztősége és fotósai segítik a lányokat, hogy profi portfólióval vághassanak bele a versenybe.

Horváth Virág

A Veszprém Megyei Napló fotózásai folyamatosan zajlanak. Nagy Lajos, a napilap fotósa elmondta, érdemes odafigyelni a fotózások során, hiszen a modellek számára hasznos információk hangozhatnak el. – Ha egy modell vagy versenyző azt szeretné, hogy jól sikerüljön a portfóliója, akkor érdemes a fotós instrukcióit figyelnie, illetve, ha nagyobb stábbal dolgoznak, akkor a fotózás szervezője lesz az, aki az utasításokat adja. Egy jó fotózásszervező egyébként bevonja a modellt, kikéri a véleményét, megkérdezi tőle, hogy ő mit szeretne, hiszen ha a modell kellemetlenül érzi magát a fotózás közben, az a képeken egyértelműen látszani fog – mondta el Nagy Lajos.

A fotós kiemelte, különösen hasznos tud lenni, ha a modellek még a fotózás előtt jobban beleássák magukat a témába. – A videómegosztó portálokon rengeteg ilyen felvételt találhatunk, ahol bemutatnak egy-egy divatfotózást, annak a menetét. Érdemes angol, illetve amerikai fotósok munkáját nyomon követni, és glamourfotózások videóit megnézni – tette hozzá. 

Tündérszépek versenyünk már elkezdődött, nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok és egy életre szóló élmény.

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. A kiválasztás folyamatos, ám jelentkezni csupán március 22-ig lehet online, a veol.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában