Olvasóink segítségét kéri

2022.05.11. 18:00

Műtétre gyűjt a porvai Horváth Mária

Teste börtönében, lakása fogságában címmel már írtunk a negyvenegy éves Horváth Máriáról, aki olvasóink segítségét kérte, ugyanis műtétre gyűjt. Kapott is így már pénzt, de az nem elég a többmilliós költségekre.

Rimányi Zita

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Betegsége bezártságra ítélte, pedig rendes életre vágyik. Ördögi körbe keveredett: hormonproblémái miatt elhízott, a jelentős túlsúly miatt pedig számos újabb súlyos tünete lett. Egyetlen reménye, ha az orvosok által javasolt gyomorszűkítő operációt elvégzik rajta. Ám nincs rá pénze. 

Rendellenes pajzsmirigy-működéssel kezdődtek gondjai. Már a veséje, a szíve sincs megfelelő állapotban, nőgyógyászati tüneteket, inzulinrezisztenciát tapasztal – és ezzel csak párat említettünk nehézségei közül. Hiába követi a dietetikus tanácsát, az előírt étrendet, nem tud fogyni – állítja. Pedig sokszor tíz kilót kellene leadnia ahhoz, hogy megszűnjön legalább néhány panasza, a többi pedig kezelhetővé váljon, például lábait is megműtsék. 

Rokkantnyugdíjas édesanyja támogatására szorul, járókerettel is nehezen közlekedik otthonában. Bevétele hosszú ideje nincs, dolgozni nem tud. Neki az is csak vágyálom, hogy a szabadban sétáljon. 

Aki segítené, az édesanyja számlájára, a 11600006-00000000-83854370-es számra utalhat neki pénzt, a megjegyzés rovatban a "Műtét támogatására" jelzést feltüntetve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában