Ingatlanbazár

2022.05.28. 11:30

Sümeg ígérete: small housing 10 millió alatt?

32 nm-es, eladó “ódon” borospincére bukkantunk Sümeg egyik vadregényes részén. Mi azonnal a “small housing” irányzatra asszociáltunk. Napelem, esővízgyűjtő és szűrő rendszer, ökológiai WC. Hát kell ennél több? Főleg egy ilyen izgalmas, még érintetlen területen!

Ingatlanbazár

“Eladó a képeken látható ódon borospince a Veszprém megyei Sümeg vadregényes zártkerti részén. A 4107 m2 területű ingatlan közvetlen természet közelben helyezkedik el, mint ahogy az a képekből is kitűnik. A 40 m2 alapterületű, kő szerkezetű présház felújítására szorul. Jelenleg 3 helyisége van. 

Sümeg Veszprém megyében, Zala, Vas, és Veszprém megye határán, az országos kéktúra útvonalán fekszik, a 84-es számú főút mentén. A város számos műemlékkel büszkélkedhet, valamint a Balaton-felvidéki borvidék utolsó nyúlványaként, történelmi borospincéjének, és számos templomának, valamint a méltán ismert középkori várának, és a tövében található csodálatosan felújított püspöki palotájának köszönhetően közkedvelt turisztikai célpont is, nem is beszélve arról, hogy az országos kék túra útvonala is átszeli a települést. A városban óvoda iskola, gimnázium, szakképző intézet működik, minden feltétel adott a sportolásra, és a szabadidő hasznos eltöltésére is. A legközelebbi Balaton parti strand 20 perc alatt kényelmesen elérhető. [...]”
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában