Helyi életstílus

2022.06.24. 19:00

Missziós körút

A IX. Balatoni Csillagösvény missziós körutat Böjte Csaba ferences szerzetessel és a Magyar Örökség-díjas Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkarral július 14. és 18. között szervezik meg.

Rimányi Zita

Július 14-én, csütörtökön 17 órakor kezdődik a szentmise Balatonfüreden a Koloska-völgyben. Az esőhelyszín a vörös templom. A szentmise előtt túrázási lehetőség lesz és kézműves foglalkozásokat tartanak 15 és 17 óra között. Balatonalmádiban július 15-én, pénteken 18 órakor kezdődik a szentmise a zenepavilonnál, az esőhelyszín a Szent Imre-templom. Július 16-án, szombaton 10 órától a várpalotai Nagyboldogasszony-templomban lesz szentmise és koncert a templom előtti téren. Július 17-én, vasárnap 10.30-kor Balatonfűzfőn a Jézus szíve templomban, 18 órától Siófokon a Szent Lőrinc-templomban tartják meg a szentmisét. Július 18-án, hétfőn zárul a program, 18 órakor kezdődik a Zirci Ciszterci Apátsági Bazilikában a szentmise. Pontos tájékoztatás, friss információk a programokról és a Szovátai Mariánum gyermekeinek szervezett gyűjtésről az interneten találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában