Tartalmas szabadidő

2022.06.23. 18:00

Vidám játszóház várja a gyerekeket Balatonalmádiban

Nagy népszerűség mellett működik Balaton Játékpont elnevezéssel Balatonalmádi ingyenes játszóháza, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár földszintjén, közölte Juhászné Vincze Eszter kulturális szervező.

Kovács Erika

Forrás: szervezők

A Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár működteti a játszóházat, amely hétköznap délutánonként a helyi és a városba érkező gyermekeknek, kísérőiknek és az ifjúsági korosztálynak nyújt lehetőséget a szabadidő tartalmas és kulturált eltöltéséhez. 
A Balaton Játékpontban különböző érdekes játékokat találnak az érdeklődők, így egyebek mellett a legkisebbek számára vidám és érdekes játszószőnyeg áll rendelkezésre, és ezenkívül számtalan kisautó, építőjáték, lapozókönyv is várja őket, a nagyobb gyerekek pedig különféle társasjátékok közül válogathatnak. A játékos időtöltést és a pihenést az apróságoknak való kis házikó és babzsákfotelek is kellemessé és kényelmessé teszik. Mindemellett számtalan más játékkal, érdekes könyvvel is várják az érdeklődő gyerekeket a helybeliek. 
A házban arról is gondoskodtak, hogy úgynevezett külső foglalkozásnak is helyet ad a Balaton Játékpont, így szerveznek náluk gyebek mellett baba-mama klubot, tornát édesanyáknak és úgynevezett zenés, ringató foglalkozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában