Helyi életstílus

2022.07.03. 07:00

Barátkoztak, szórakoztak

Barátkozós parti várta a civil szervezeteket és a családokat, a környék lakóit az idősek gondozóháza előtti parkban június utolsó napján Ajkán.

Tisler Anna

A bentlakó idősek és gondozóik műsorral és vendéglátással vártak mindenkit. Horváth József alpolgármester köszöntőjében kiemelte, a városnak fontos, hogy az idős korosztály is korszerű környezetben töltse mindennapjait. Egy nyertes, csaknem negyedmilliárd forintos pályázatnak köszönhetően megújul az épület, a tető és a homlokzat hőszigetelést kap, megújulnak a nyílászárok, a fűtési és világítási rendszer, akadálymentesítenek. A beruházás a dolgozók és a lakók életkörülményeit is javítja.
A köszöntőt követően Koloszár Csilla pánsípon és Kenyeres Gábor szaxofonon játszott az idősebb korosztály által ismert és kedvelt dalokat, majd énekeltek. Nagy tapsot kapott a gondozottak műsora, amelyben egy riporter interjút készített velük, ők dalban válaszoltak. Németh Noémi, Németh László és az iskolába készülő Attila fiuk műsora szórakoztatta a népes közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában