Vonattal utazók, figyelem!

2022.07.02. 20:00

Pályafelújítások miatt több Veszprém megyei vasútvonalon is módosul a menetrend

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasoka - írja közleményében a Mávinform.

Forrás: Fehér Gábor/illusztráció

A Győr–Veszprém vonalon Gyulafirátót külterületén két völgyhíd megerősítését, a falazatok felújítását és a csatlakozó pálya karbantartását végzik. Emiatt Zirc és Veszprém között augusztus 28-ig minden vonat helyett pótlóbusz közlekedik. A buszok Eplény vasútállomás helyett Eplény, Újtelep autóbusz megállóhelyen állnak meg. A vonatok Győr és Zirc között az alapmenetrend szerint közlekednek.
A Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely (20-as számú) vasútvonalon augusztus 28-ig pályakarbantartás miatt változott a menetrend. Veszprém és Ajka között pótlóbuszok közlekednek. 
A Veszprém térségét érintő vágányzárak következtében a Budapest és Szombathely, illetve Budapest és Zalaegerszeg között utazóknak, a 20-as vonal környékén élőknek, a Veszprém-Győr között ingázóknak és a Veszprém felől a Bakonyba kirándulóknak, továbbá a térségből a Balatonra vonattal utazóknak is jelentős változásokra, illetve átszállásokra kell készülni.
A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában