Nagy megtiszteltetés

2022.08.23. 11:30

Milán vakvezető kutyájával, Nelsonnal együtt esküvői tanú volt

Az ajkai Tóth Milán vakvezető labrador kutyájával, Nelsonnal együtt volt nővére esküvői tanúja nemrég, derült ki Berta László, a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola kommunikációs vezetője közleményéből, miután levélben közölte velük az örömhírt a család.

Kovács Erika

Nelson, a vakvezető labrador fegyelmezetten és büszkén vett részt az Ajkán tartott templomi és a polgári szertartáson, és elvarázsolta az egész násznépet

Forrás: családi

- A nővérem férjhez ment! Nagy feladat és egyben megtiszteltetés jutott a számomra. Felkért, hogy legyek a tanúja, segítségemre ott lehetett velem Nelson mint harmadik tanú. Segítő kutyám már több mint hat éve velem van, és természetesen az egész család megszerette - írta a levélben Tóth Milán. 
Kiderült továbbá, az esküvő napján Nelsonnak is járt a szépítkezés, volt kutyakozmetikusnál, kapott csokornyakkendőt és egy új hámot is a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola jóvoltából. 
A vakvezető kutya fegyelmezetten és büszkén vett részt az Ajkán tartott templomi és a polgári szertartáson, és elvarázsolta az egész násznépet. Még a kissé hangos zene sem jelentett Nelsonnak problémát a lakodalomban, mert természetesen akkor is ott volt gazdája mellett, aki figyelt rá, hogy a lakodalom alatt is legyen alkalma a szabadban futkározni. Nagyon örült mindenki annak, hogy lekerült a hám Nelsonról, akit boldogan simogattak kicsik és nagyok, illetve játszottak vele, még az ifjú pár: Gottfried-Tóth Bettina és Gottfried Ariel Tibor is. 

Milánt sokan kérdezték a vakvezető kutyáról, és ő szívesen beszélt nekik mindenről. - Kiskutyám most is bebizonyította, hogy bármilyen feladatot képesek vagyunk együtt kiválóan végrehajtani - fogalmazott Milán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában