Divat a Balaton-parton

2022.08.20. 11:30

Parádés divatshow-val ajándékozta meg Zoób Kati divattervező az embereket Füreden

Himfy szerelmei címmel, lenyűgöző divatshow-t mutatott be a Katti Zoób Divatház Balatonfüreden, augusztus 19-én, pénteken este. Több mint száz modell idézte fel Kisfaludy Sándor, a 250 éve született költő szellemiségét, akik felvonultak a Blaha Lujza utcán át a Gyógy térig.

Kovács Erika

Forrás: Nagy Lajos/Napló

A több mint száz gyönyörű modell, köztük gyermekek viselete jól tükrözte Kisfaludy korát, akik változatos szín és anyaghasználat, valamint gazdag szabásvonal mellett nagyon egységes, harmonikus, kézzel készült kollekciót mutattak be, melynek valamennyi darabját, így például az estélyi ruhákat, kabátokat, nappali öltözeteket minden korosztály viselheti.

A bemutató végén Zoób Kati divattervező a tőle megszokott egyszerű nyári összeállításban és elegáns lapos sarkú cipőben Izabellával, a kisunokájával együtt sétált végig a kifutón. A kislány a parádés kollekció, gyermekeknek készült egyik csodaszép darabját viselte, és felnőtt modellekhez illő eleganciával, bájjal sétált híres nagymamájával együtt a kifutón, a tömeg előtt. Újdonság volt, hogy idén mindenki végig vonult a süppedős szőnyegen, aki részt vett a divatbemutató létrehozásában, mások mellett Hajas László mesterfodrász is.

A bemutató végén Kontrát Károly országgyűlési képviselő gratulált Zoób Kati divattervezőnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában