Csodás balatoni környezetben futottak

2022.08.10. 12:17

Száznál is többen vettek részt a balatonakarattyai futóversenyen

Száznál is többen vettek részt a Balatonakarattyai Fürdőtelep Egyesület (BFE) Fuss velünk a Magasparton! elnevezésű futóversenyén, amit hetedik alkalommal szerveztek meg nemrég.

Kovács Erika

Forrás: Kerékfy Pál

A sporteseményt kitűnő hangulat kísérte annak ellenére, hogy zuhogott az első, ugyanis a mozgás, a sport és a gyönyörű környezet kárpótolt mindenkit. Nagyon sokan vettek részt, érkeztek családok, gyermekek házi kedvenceikkel, kutyáikkal együtt. Mindenki kitartóan futott és teljesítette a távolságot a lenyűgöző, páratlan panorámájú helyszínen. A megfáradt és átázott futóknak almát, alkalomhoz illően Balaton szeletet, valamint sajtos stanglit és ásványvizet kínáltak a szervezők.

Forrás: Kerékfy Pál

Ránky Emőke, a BFE elnöke azt mondta, a rendezvényt a Falusi Civil Alap Akarattyai nyár 2022 nevű pályázatán elnyert támogatásból rendezték meg, melyhez a helyi polgárőrség és a Magyar Honvédség Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központja nyújtott segítséget.

Címkék#futás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában