Szponzorált tartalom

2022.09.23. 14:02

Íme a top 10 nagyszerű ajándék férfiaknak

Minden alkalommal szeretnénk a lehető legjobb ajándékkal kedveskedni szívünk választottjának, édesapánknak, fiútestvérünknek vagy férfi kollégánknak – legyen szó bárkiről, a legjobb ajándék féfiaknak és nőknek egyaránt mindig személyes kell hogy legyen.

Forrás: unsplash.com

A MAKEUP webáruház szerint az aktuális legjobb ajándékötletek férfiaknak a következők:

● Ha szereti a sportot

Súlyzók

Szerettünk egy pár súlyzókészlettel tökéletesen edzhet anélkül, hogy elhagyná otthonát. Jó, ha a súly gumírozott bevonattal rendelkezik, hogy ne sértse meg a padlót. Ez egy nagyon hasznos és ígéretes ajándék férfiaknak.

Sportpalack

Sportolás közben nagyon fontos a vízháztartás fenntartása. A speciális sportpalackok a hagyományostól eltérően egy kézzel is kinyithatók, anélkül, hogy a kupak lecsavarásával kellene foglalkozni. Ezek tartós műanyagból vagy fémből készülnek, és kényelmes kapcsokkal is rendelkeznek, hogy hozzá lehessen rögzíteni a ruhához.

Ápolótermékek

Az edzés mellett a higiénia fenntartása és a bőrápolás is fontos – a férfiak nagy kedvence a Nivea márka, hiszen számos egyszerű, mégis nagyszerű terméket tartalmaz. Olyan szettek is kaphatók, amelyek megvásárlása után hónapokig nem kell új kozmetikumokat vásárolni.

A márka mellett a MAKEUP webshop virtuális polcain számos más kozmetikum is elérhető, a férfiaknak szánt termékek külön kategóriában vannak, a kényelmes keresés érdekében pedig számos alkategóriában.

● Ha szereti az autóját

Menetrögzítő

Hasznos és szükséges dolog, amely folyamatosan figyelemmel kíséri a forgalmi helyzetet. Telepítés után egyszer kell konfigurálni, majd be lehet kapcsolni.

Autóporszívó

Az utastér tisztaságát fenntartó kompakt eszköz szivargyújtóval működik, és minimális helyet foglal el. A cserélhető fejek és a hosszabbító tömlő lehetővé teszi a porszívózást még az ülések közötti résekben és más nehezen elérhető helyeken is. Akár tökéletes születésnapi ajándék férfiaknak.

● Ha szereti a szabadtéri kikapcsolódást

Grill

Mi lehet finomabb, mint a tűzön készült hús vagy zöldség? A grill lehetővé teszi, hogy a steaket testmagasságban süssük, és könnyen beállíthassuk a hőmérsékletet. A kerekeknek köszönhetően kényelmesen mozgatható egyik helyről a másikra, a segédasztalon pedig ételek, szószok, konyhai eszközök helyezhetők el.

Hátizsák

Sem a túrázás, sem a horgászat nem képzelhető el hátizsák nélkül. Felszerelés, kellékek, ruházat – mindennek meg kell hogy legyen a helye. A lényeg az, hogy tisztázzuk, össze a hátizsák típusával és térfogatával.

● Ha értékeli az otthoni kényelmet

Köntös

A pihe-puha fürdőköpeny kiválóan felszívja a nedvességet és felmelegít, így zuhanyzás után és a hideg évszakban is kényelmes otthoni viselet. A kapucnisok különösen hasznosak.

Pohárkészlet

Nem mindegy, hogy az alkalom hőse milyen italokat szeret jobban: a sört, a bort és a whiskyt sokkal kellemesebb hűvös és szép poharakból inni. A megfelelő étkészlet különleges hangulatot teremt.

Asztali kandalló

A kandallónál aligha van jobb lehetőség az otthoni kényelem megteremtésére. Még akkor is, ha asztali. Vannak bio üzemanyaggal működő élőtüzelésű modellek, és vannak egyszerűbbek, ahol az égést LED-ekkel szimulálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában