Minőségi szórakozási lehetőség

2022.09.13. 10:00

Sikerrel debütált a Várkapu Fesztivál

Első alkalommal, ám nem titkoltan hagyományteremtő céllal rendezték meg a várpalotai Thury-vár udvarán a közelmúltban a Várkapu Fesztivált. A kétnapos zenés dzsemborin olyan előadók és zenekarok szórakoztatták a közönséget, mint az Ed Phillips & The Memphis Patrol, Nyári Kálmán és zenekara, Gáspár Laci vagy épp Ganxsta Zolee bluesbandája, a Dos Diavolos.

Szabó Péter Dániel

Ganxsta Zolee és Takács Vilkó bluesduója, a Dos Diavolos koncertje nyitotta a fesztivált

Fotó: Szabó Péter Dániel

A dzsembori nyitónapját Ganxsta Zolee és Takács Vilkó duója, vagyis a bluesmuzsikát játszó Dos Diavolos nyitotta, majd a kilencvenes évek hangulatát megidéző UFO Update táncoltatta meg a közönséget. A rockabilly stílus híveinek az Ed Phillips & The Memphis Patrol koncertje jelentett felüdülést, majd a napot DJ Cooky, DJ Mits Bjukenen és DJ Newik bulija zárta. 
Másnap sem volt megállás, hiszen olyan csapatok és előadók váltották egymást a színpadon, mint az Acoustic Flow, az igényes bluesmuzsikát játszó Nahát Blues Band, de Gáspár Laci, a Happy Gangből ismert Cory, valamint Nyári Kálmán és zenekara is nagy sikert aratott Várpalotán. A Várkapu Fesztivált a Katapult DJ partija zárta.
- A fellépők listája is bizonyítja, hogy igyekeztünk minden zenei ízlést kielégíteni és minden korosztály kedvében járni a kétnapos zenei fesztivállal - jegyzi meg nevetve Fenyő Csaba, aki Tippán Zsolttal együtt szervezte a rendezvényt. Céljuk, teszi hozzá, hogy tényleg minőségi szórakozási lehetőséget biztosítsanak az embereknek Várpalotán, ennek egyik fontos állomása volt a Várkapu Fesztivál. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában