Beszélgetés

2023.01.28. 10:00

Mesterfodrász a füredi zsinagógában

Antal Renáta, balatonfüredi mesterfodrásszal beszélgetett Olti Ferenc a helyi Zsidó Kiválóságok Háza igazgatója a zsinagógában, a Velünk élő kiválóságaink sorozatban péntek este.

Kovács Erika

Antal Renáta, balatonfüredi mesterfodrásszal beszélgetett Olti Ferenc a Zsidó Kiválóságok Háza igazgatója a zsinagógában a Velünk élő kiválóságaink sorozatban péntek este Fotó: Pesthy Márton

Szóba került egyebek mellett a családi háttér, a tanulmányok, az elhivatottság és az alázat, a balatonfüredi kötődés, a fodrász szakma hiearchiái, a versenyek, díjak, valamint a vendégek.  A mesterfodrász arról is beszélt, hogy idén a barna és a meleg fahéj színek hódítanak.   

Fotós: Pesthy Marton

Mint ismert, Antal Renáta egyedüli nőként a legjobbaknak járó aranykoszorú elismerést kapta meg a Hungarian Open Europe Cup versenyen. A balatonfüredi mesterfodrász művészi magaslatokba mutató, a húszas évek füstös hangulatát idéző kollekciója a Passione, a szenvedély nevet kapta, mely tükrözi passzióját, a hajvágást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában