Könyvajánló

2023.01.01. 15:00

Új év, új én – a legjobb önsegítő és gyógyító könyvek az új esztendőre

„Vannak olyan könyvek, amelyek álmodni hívnak, és vannak olyanok, amelyek megmutatják a valóságot” – mondta Paulo Coelho. A következő hat külföldi író bárhova is vezet bennünket könyveiben, írásaik világszerte nagy népszerűségnek örvendenek az olvasók körében. Emberek milliói olvasták el műveiket, melyekről jobbnál jobb olvasói vélemények születtek.

Zalai Hírlap

Eckhart Tolle: Új Föld – Ráébredni életed céljára

„Ez a könyv egy felébredésre buzdító hívószó egész világunk számára… segít, hogy felhagyjunk a szenvedéssel, a múlton és a jövőn való gyötrődéssel, arra tanít, hogy éljük meg a jelent a maga teljességében.” (Oprah Winfrey)

Echart Tolle sokak szerint a ma élő legjelentősebb spirituális tanító, világszerte milliókat inspirált A Most hatalma és A Most hatalma a gyakorlatban valamint az Új Föld című sikerkönyveivel. Kötelező olvasmány azoknak, akik fogékonyak a spiritualitás világára és mindazoknak, akiknek tele a hócipőjük a kínlódásokkal, hiszen Tolle művei azt ígérik, hogy befejezhetjük a szenvedést és megtalálhatjuk a tartós lelki békénk. 

Kelly Noonan Gores: Heal – A gyógyító benned él

A könyv hétköznapi emberek olyan csodálatos gyógyulásait mutatja be, mely az orvostudományt is megdöbbentette. Az emberi test öngyógyító képességének titkait fedi fel, mely örökre megváltoztatja a gyógyulásról alkotott elképzeléseinket. Reményt és alternatívát nyújt mindazok számára, akik bármilyen krónikus vagy egyéb betegségekkel küzdenek. A könyvben olyan neves szakértők is megszólalnak és osztják meg tudományos kutatási eredményeiket és tapasztalataikat, mint Anthony William, Dr. Joe Dispenza, Deepak Chopra, Bernie Siegel vagy Marianne Williamson.

Gary Zukav: A lélek lakhelye

A könyv azt mutatja meg, hogyan alakul át mindennapi életünk, hogyan nyer célt és értelmet, ha az élet iránti tiszteletet, szeretetet és az együttérzést választjuk. Különleges könyv ez a szívről, a lélekről, a karmáról, a kapcsolatokról, a függőségről, a hatalomról, az intuícióról, az érzelmek elfogadásáról és tudatosításáról.
„Miért ne válasszuk a tudatosság útját, az öröm ösvényét? Miért ne utaznánk tudatosan a lélek lakhelyére – arra a helyre, ahol az energiát anyaggá változtatjuk a szándékainkkal –, és itatnánk át a világot szeretettel, hogy így élhessünk benne?
Minden út hazafelé vezet.” (Gary Zukav)

Gregg Braden: Az isteni mátrix

Gregg Braden bestselleríró a tudomány, a spiritualitás és a való világ közötti kapcsolat nemzetközileg elismert kutatója. A korábban geológus és űrtechnológiai programtervező szakember hegyi falvakat, távoli kolostorokat és elfeledett iratokat kutatott át, hogy időtlen titkaikat ötvözze a modern tudomány felfedezéseivel.

Ez a könyv azok számára íródott, akik arra vágynak, hogy felébresszék legnagyobb szenvedélyeik és legmélyebb vágyaik erejét. A tudatos teremtés húsz kulcsán keresztül megtudhatjuk, milyen módon változtathatjuk át képzeletünk csodáit életünk valóságává. A világhírű szerző harmincévi kutatómunkájának eredményét megosztva, könnyen érthető tudományos kísérletekkel, valamint a való életből származó történetekkel mutatja meg, hogy csupán a hiedelmeink jelentik személyes korlátainkat, és amit egykor hittünk, az hamarosan teljesen megváltozik!

Dr. Joe Dispenza: A placebo te magad légy!

Dr. Joe Dispenza nemzetközileg elismert kutató, író, tanár, tanácsadó és előadó, könyvei többnyire a sikerlisták élén találhatóak. Könyvében olyan dokumentált esetet oszt meg az olvasókkal, melyek során a betegek depresszióból, ízületi gyulladásból, szívbetegségekből, sőt, akár Parkinson-kórból gyógyultak meg annak köszönhetően, hogy hittek a placebóhatásban.

Louise L. Hay: Éld az életed!

Az írónő workshopokon és előadásokon keresztül tanította az embereket arra, hogyan szeressék és gyógyítsák meg önmagukat. Tanításait a gyakorlatba is áthelyezte, amikor rákot diagnosztizáltak nála. A műtét és gyógyszeres kezelés helyett egy pozitív megerősítéseken, vizualizáción, tisztító étrenden és pszichoterápián alapuló intenzív programot dolgozott ki, és hat hónap múlva teljesen kigyógyult a rákból. Tapasztalatait felhasználva íródott első könyve, az Éld az életed!, amely mára már több mint ötvenmillió példányban kelt el.

Eligazítást ad a betegségeink hátterében meghúzódó berögzült tudati sémákról és lelki okokról, illetve megmutatja ezek összefüggéseit is. Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában