Téli esték Révfülöpön

2023.02.28. 14:00

Fradi egykor és foci ma

A Téli esték programsorozata utolsó előadása Egy este a futball világában címmel rendezett beszélgetés volt Vincze Ottóval, a Ferencváros korábbi játékosával és Szegi Vincével, Révfülöp NB I-es játékosával.

Tóth B. Zsuzsa

Szegi Vince és Vincze Ottó volt a Téli esték egyik előadásának vendége

Forrás: önkormányzat

Amint azt az est háziasszonya, Kovács Katalin, a Szabadidősport Egyesület Révfülöp elnöke lapunknak elmondta, a családias hangulatú esten kellemes beszélgetés alakult ki a sportolók és a közönség között. 

Ottó ma már visszavonult, de a sportág közelében maradt. Beszélt a régi fradis élményekről, külföldi emlékeket idézett, sokat sztorizott. Szólt arról, hogy közel ötvenévesen miként látja Vince korosztályát és saját kortársait, valamint útmutatásokat adott. Vallotta, hogy a nagyközséghez baráti szálakkal kötődik, de Vincével eddig nem találkozott személyesen. A Gyirmót 26 éves, révfülöpi játékosa pedig a sportág mai helyzetéről beszélt. A minden korosztályt képviselő közönség soraiban ott ültek Vince rokonai, barátai, a helyi iskolások és sportrajongó fiatalok, idősebb Fradi-drukkerek. Sokat kérdeztek, mindenkit érdekelt a két sportoló élete, a sportág helyzete, így felszabadult hangulatban telt el több mint két óra. Az előadást követően a résztvevők együtt vacsoráztak a Szegi család invitálásának engedve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában