Megismerkedésünk története

2023.02.01. 15:00

Várjuk szerelmes olvasóink, párok jelentkezését

A hollywoodi álomgyárnak külön szakkifejezése van a romantikus filmek első fontos mozzanatára: összetalálka.

Rimányi Zita

A Szerelem a végzeten címűben például Kate Beckinsale és John Cusack egyszerre nyúl a boltban ugyanazért a kesztyűért, mielőtt egymásba habarodnak az általuk alakított karakterek. Azt is tudjuk, a való élet sokszor fordulatosabb a regények, a mozivászonra kerülő forgatókönyvek sztorijainál. A Napló ezért Valentin-nap apropóján ilyen igazi történeteket szeretne megírni. Biztosak vagyunk benne, hogy Veszprém vármegyében sok szerelmes- és házaspárnak igazán érdekes volt a megismerkedése, az a bizonyos első pillanat, amikor egymásra pillantottak, egymásba botlottak, először látták egymást, szóltak a másikhoz. Ezekre a pillanatokra vagyunk kíváncsiak, mert mindenkinek felemelő lehet boldog kezdetekről hallani. 

Kérjük, meséljék el nekünk megismerkedésük történetét, hogy megírhassuk lapunkban! Akár huszonévesek, akár hetvenesek, várjuk jelentkezéseiket, mert a szerelem kortalan, örökké aktuális. Akik vállalják nevük, fotójuk megjelenését, azoktól azt kérjük, hogy küldjenek üzenetet szerkesztőségünknek a [email protected] e-mail-címre, és azt írják a levél tárgyának: „Megismerkedésünk története".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában