Őslények az állatkertben

2023.03.14. 10:00

Megnyitja kapuit a Dinó Park

Március 15-én újra megnyitja kapuit a Veszprémi Állatkert népszerű Dinó Parkja, ahol újdonságként egy fotópontot alakítottak ki, tudtuk meg az állatkerttől. Az életnagyságú Styracosaurus-fej emlékfotók és szelfik készítéséhez nyújthat maradandó élményt.

Napló

Szerdán nyit a Veszprémi Állatkert Dinó Parkja

Forrás: állatkert

Évek óta töretlen a népszerűsége Magyarország legnagyobb őslényparkjának a Veszprémi Állatkertben, ahol immár több mint 50 életnagyságú dinoszauruszszoborral találkozhatnak a gyerekek. A park legnépszerűbb lakói közé tartoznak a 11 méter magas Diplodocus és a félelmetes Tyrannosaurus rex. A park előszezonban még részleges nyitva tartással – hétvégéken és ünnepnapokon – várja a látogatókat, előreláthatólag április közepétől pedig mindennap. 

A park pontos nyitva tartásáról az állatkert honlapján lehet tájékozódni. A Veszprémi Állatkert az év minden napján, így március 15-én is nyitva lesz, érdemes kihasználni a közeledő szabadnapot és eltölteni egy szép napot a vadasparkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában