Apa és fia

2023.03.26. 18:00

Plüssmacskával tértek haza a tévés vetélkedőből

A Tv2 legendás és frissen újraindult vetélkedőjében, a Zsákbamacskában játszott a tapolcai Haragos Lajos és fia, akik azt sem bánták, hogy csupán egy plüssmacskával térhettek haza.

Tóth B. Zsuzsa

Haragos Lajosnak és fiának a nyereménynél sokkal többet jelentett a közös játék öröme

Forrás: Tv2

Az idősebb Lajos a játék három évtizeddel ezelőtti elődjében már szerencsét próbált, akkor is csak egy játék macskát kapott, de ez nem szegte kedvét. 

Most a felhívásra a fia, az ifjabb Lajos jelentkezett, és egy kis videót készített magáról, nyakában az édesapja által „nyert” macskával. A műsor készítői örültek a jelentkezésnek, de kérték, hogy az édesapjával együtt játsszon a fiú, így ők ketten együtt kerültek adásba hétfőn. 

- Az ötszázezer forintos nyereményt elbuktuk, mert tovább szerettünk volna játszani, és nem kértük, ami a doboz alatt volt. De nem volt szerencsénk, így megint csak egy macskát kaptunk. Ez a mostani viszont már sokkal kisebb, viszont jobb minőségű és nem nyakba tehető, hanem ülő macska – mondja a fiú, aki örökölte édesapja humorérzékét, és nem szomorkodott, hogy üres kézzel távoztak a műsorból. Azt mondja, ők csak játszani mentek, remekül szórakoztak, jókat nevettek, szép emlék marad a játék. 

Ő és édesapja is a városi cégnél karbantartó, szabad idejükben szívesen szerelnek autót, motort, bütykölnek – ahogy mondják. Aztán ha lesz hasonló játéklehetőség, újra indulnak, addig pedig néha vesznek lottót, sorsjegyet, mert a szerencsének nyitva kell hagyni a kiskaput.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában