Zsákbamacska

2023.03.24. 20:00

Porszívót nyert az ajkai játékos

A Tv2 legendás és frissen újraindult vetélkedőjében, a Zsákbamacskában játszott Orbán Arnold, aki ugyan nem a fődíjért indult, de le is maradt róla, viszont a felesége által áhított porszívót megnyerte.

Tóth B. Zsuzsa

Az ajkai Orbán Arnold cápa bőrébe bújt, és egy porszívóval lett gazdagabb

Forrás: Tv2

Arnold azt mondja, ő csak játszani szeretett volna, nem a fődíjért indult. – Akár többmilliós nyereményt is beáldoztam volna a játék kedvéért, de a feleségem a játék előtt azt kérte, hogy ha a porszívót elhozhatom, azt azért ne áldozzam be. Hét hónapos a kislányunk, egy elég hangos porszívónk van, szerettünk volna csendesebbet. Most sikerült – mondja Arnold, aki Ausztriában halászként dolgozik. A munkahelyén pisztrángot, lazacpisztrángot, pontyot, harcsát tenyésztenek, nevelnek, dolgoznak fel és értékesítenek. A családfő hétvégeken jár haza feleségéhez és kislányukhoz. 

– A kettes számú függöny mögött volt a porszívó, így elfogadtam, nem mentem tovább. Utólag kiderült, hogy a másik mögött lett volna az autó, de nem bántam. Nem voltam mérges, mikor megtudtam, mert így is jól éreztem magam, jót játszottam – mondta Arnold, aki a szerdai adásban volt látható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában