Buli van

2023.06.09. 11:00

Motorostalálkozó Alsóörsön: dübörgés, rock, jókedv

Megtelt motorosokkal Alsóörsön a Pelso Camping a találkozó második napjára, ahol továbbra is a motorbőség, a kitűnő rockzene és a jókedv volt jellemző. Borissza András, a korábbi találkozók egyik szervezője közeli kertjében sokan összejöttek egy finom gulyásra, beszélgetésre.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

– Nagyon örülünk neki, szuper, hogy ismét megrendezik ezt a motorostalálkozót, mert itt, a Balatonnál végre találkozunk a barátainkkal, a motorozás pedig közös szenvedélyünk – mondta Bedák Béla Bercy és Barabás Kiss Zoltán színművész. Mindkettőjüknek szívügye a motorozás, a korábbi húsz találkozón csaknem mindig ott voltak. Köszönettel beszéltek Kovács Péterről, aki megszervezte a mostani találkozót, mely végre visszakerült a motorosprogramok palettájára. Egy ilyen találkozó a motorostársadalom alappillére, olyan hangulat van, ami sehol máshol nincs! Mindenkinek van egy-egy élménye, emléke, sokféle program van, és sok minden történik a négy nap alatt.

Spanyolországban él, és onnan ezért a találkozóért jött el Obermayer Szabolcs Szasza, aki nagyon büszke a motorjára, mert mindössze néhány darab van belőle az országban. – Egy ilyen buli összehozza a régi arcokat, visszahozza a korábbi emlékeket. Most találkoztam azokkal, akiket 15 éve nem láttam, ami hatalmas élmény! – mondta.

A találkozó második napján a mások mellett a Kiss Forever Band töltötte meg a nagy színpad köré épített hatalmas sátrat, majd rockdiszkóban lehetett bulizni hajnalig. A nyitónapon a Deák Bill Blues Band és a Takáts Tamás Blues Band, majd retró diszkó teremtett fergeteges hangulatot. 

       

 

   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában