Tüskék melletti szirmok – Ki ért a kaktuszokhoz?

2023.09.23. 09:00

Sarok Badacsonyban, amely tavasztól télig virágos

 „Sok munkát, de annál több örömet ad a házunk egyik ékessége, a virágsarok. Kora tavasztól késő őszig mindig virágzik itt valami" – írta Badacsonyból olvasónk, Sall Csaba, aki láthatóan a kaktuszokhoz is ért, azok tüskéi mellett szirmokat növesztenek nála ezek a növények.

Rimányi Zita

Fotó: olvasó

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit felhívásainkra, melyekben azt kértük, küldjenek nekünk csodálnivalókat, fura formájú felhőket, színes szirmú virágokat, finom szárnyú rovarokat, gyökerükkel, törzsükkel érdekes alakzatot alkotó fákat, tájházi csendéleteket, esetleg naplementéről, napfelkeltéről készült felvételeket, mert ideje jobban megismerni kis szomszédaink szépségeit, ideje ráismernünk, milyen érzéseket keltenek bennünk az égi-földi látnivalók. 

 

Az a legjobb, ha megfogalmazzák, a fényképükről mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában