Sport és gyönyörű környezet

2024.06.16. 12:41

Aerobik és jeges fürdőzés a levenduláknál (képgaléria, videó)

Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa-bajnok sportoló tartott rendkívül jó hangulatú aerobikórát Felsőörsön gyönyörű természeti környezetben, a Pocca pince levendulásánál június 15-én, szombaton.

Intenzív, dinamikus mozgásórán vehettek részt a sportos emberek Katus Attila személyi edzővel

Fotó: Nagy Lajos / Napló

Nagyon intenzív, dinamikus mozgásórán vehettek részt a sportos emberek Katus Attila személyi edzővel, aki egy gyönyörű, békés természetű német juhászkutyával érkezett Tóth Balázs és felesége, Kata csodás pincéjéhez, ahol hatalmas ültetvényen nyílik, illatozik már a levendula. Kitűnően bírtak mindent, illetve vették az akadályokat a résztvevők, zömében nők, akik végigmozogták Attilával az órát, amelyen nem kevés, kitűnő kondíciót igénylő mozdulat is volt. Az aerobik, a személyi edző számtalan ötletének köszönhetően, kitűnő hangulatban telt, például volt, hogy körben, egymás kezét megfogva mozogtak a résztvevők, majd Katus Attila a levendulás sorok között futást is szervezett előre, majd hátra.  

A programot hozzá illő sportos bemutatóval kezdték meg a Pribék István tréner vezette Balatoni Jegesmedvék, akik stresszoldó, nyugtató légzéssel kezdtek, majd utána speciális kádakban, melyekbe egy veszprémi cég jóvoltából nagy mennyiségű jeget tettek, fürdőztek egy kiadósat. Az egész országból érkezett résztvevők azt mondták, a jeges fürdés rendkívül jótékony hatással van a stresszoldásra, a lelki, fizikai egyensúlyra. Tóth Balázs főszervező és felesége, Kata arról beszéltek, hogy a helyszínen szeretnék megőrizni a családias, meghitt hangulatot, ahogy ezúttal is történt a sportos programon, ahol Ricky, a kitűnő előadó megénekeltette és megtáncoltatta a megjelenteket, akiket a házigazdák kitűnő italokkal, étellel kínáltak. 

Eljött a sportos programra Éles József és családja is Fotó: Hoffmann Ádám

Eljött a sportos programra Éles József, a legendás kézilabdázó, és felesége Barbara, valamint három fiúgyermekük egyike. A család azt mondta, szívesen és gyakran keresik fel ezt a csodás, természeti szépségekben bővelkedő helyszínt, imádják a Balatont, ráadásul ezúttal sportos programokkal is találkoztak, mindez így együtt külön lenyűgözte őket.    

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában