FootNotes Dance Company-évzáró

2024.06.16. 09:37

Évadzáró előadást tartottak a veszprémi és várpalotai táncosok

A napokban tartotta a 2023/2024-es évet lezáró előadását a veszprémi Hangvillában a FootNotes Dance Company.

Juhász-Léhi István

Torma-Böhm Nóra, a veszprémi FootNotes Dance Company táncegyüttes alapító-vezetőjétől, koreográfusától megtudtuk, a Virágos hétköznapok című kétfelvonásos táncelőadásuk történetét Pap Lívia írta, akinek nagyon hálásak ezért "a csodáért". A koreográfiákat Bozsoki Luca, Kuti Luca, Mitsch-Baranyai Erika és Torma-Böhm Nóra készítette.

Fotó: Pesthy Márton

– Ezúton is köszönöm Bozsoki Luca, Kuti Luca és Mitsch-Baranyai Erika munkáját a gyerekekkel és a szemet gyönyörködtető saját táncaikat is. Csakis ilyen csodálatos tanári csapattal tudjuk szárnyaltatni a gyerekeket és a tánciskolát – fogalmazott lapunknak Torma-Böhm Nóra. A táncot a FootNotes várpalotai és veszprémi táncosai a Pannon Várszínház művészeinek – Pap Lívia, Szelle Dávid közreműködésével – adták elő. – Köszönjük az ovis, gyermek, junior, felnőtt és versenyző csapatoknak a fegyelmezett, kitartó, szorgos munkát és a gyönyörű koreográfiákat. Livinek és Dávidnak a kiváló alakítást, és külön köszönjük Pap Líviának a FootNotes-os színészpalánták felkarolását, tanítását – tette hozzá Torma-Böhm Nóra.

Fotó: Pesthy Márton

A FootNotes színészpalántái: 1. felvonás: Frantal Szófia, Huszti Dorottya, Molnár Szofi Rozina. 2. felvonás: Király Eszter, Laki Patrícia Liza, Soos Amy.

– Sok csillogó kis szempár nézett vissza ránk tegnap az előadás utáni ünneplésnél. Ezért érdemes csinálni – fogalmazott Torma-Böhm Nóra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában